MODALITATI DE LIVRARE 

Livrarea comenzilor se face prin curier rapid (termenul de livrare fiind de 1-2 zile lucratoare).

TAXE TRANSPORT

* Transportul este gratuit pentru o comanda cu suma minima de 390 lei.

Livrarea se face cu plata ramburs (plata cash la curier), prin Fan Courier – 19 lei (pentru localitatile din reteaua de acoperire*).

*Pentru localitatile care nu se afla in raza de acoperire a Fan Courier, pretul transportului se va plati in functie de nr. de km suplimentari fata de agentia teritoriala a Fan Courier de care apartine localitatea respectiva.

In cazul in care localitatea selectata de Dvs. pentru livrarea coletului nu se afla in raza de acoperire a Fan Courier, veti fi contactat telefonic sau pe e-mail pentru a fi instiintat de costurile suplimentare de transport.

RETURNAREA PRODUSELOR

Consumatorul/cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului (conform OUG 34/2014).

In momentul primirii comenzii, recomandam insistent tuturor clientilor sa verifice temeinic produsele inainte de a le folosi. Va informam ca FunkyMag nu se obliga sa returneze cheltuielile de transport.

Orice produs trebuie returnat sub responsabilitatea si costurile consumatorului/cumparatorului. FunkyMag nu poate fi tras la raspundere pentru produse pierdute sau intarziate in momentul returnarii.

Puteti returna produsele prin Fan Courier, iar suma de bani platita de dvs. va va fi returnata integral, mai putin costurile de transport, in termen de 14 zile de la primirea coletului de catre noi.

Orice intentie de retur a unui produs trebuie sa fie comunicata in scris prin email (contact@funkymag.ro). Produsele se returneaza doar in ambalajul original primit de la comerciant. Nu se accepta ca retur produsele care au semne de utilizare sau care nu contin ambalajul original primit de la comerciant.

SCHIMBUL PRODUSELOR

In cazul unui schimb, va fi verificata disponibilitatea produsului iar costul returnarii acestuia pentru a fi schimbat, va fi suportat de catre client. Schimbarea unui produs se va putea face pentru dimensiuni, stiluri sau culori diferite, in functie de disponibilitatea verificata pe rezerva de stoc.

In cazul indisponibilitatii in stoc, daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, clientul va plati diferenta. Orice intentie de schimbare a unui produs trebuie sa fie comunicata prin email (contact@funkymag.ro) – astfel va putem explica mai in detaliu procedura de schimbare.

Puteti returna produsele prin Fan Courier, iar noi va vom trimite produsele de schimb prin curier.

Pentru orice nelamurire cu privire la modalitatea de schimb / retur produse, va stam la dispozitie la telefon 0722.850.646.

Nu acceptam pentru schimb sau retur produse achizitionate cu mai mult de 14 de zile inainte de data returului, sau produse ce prezinta semne evidente de folosire.