Cizme Tip Ugg Piele Intoarsa Blana

120,00 RON 150,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU Cizme Tip Ugg Piele Intoarsa Blana

Descriere

Cizme Tip Ugg Piele Intoarsa Blana

Cizme Tip Ugg Piele Intoarsa Blana , material piele ecologica, imblanite la interior/blana sintetica, talpa anti-derapanta din cauciuc, moale si comoda.

Caracteristici:

Tip: ghete/cizme

Gen: baieti/fete

Culoare: negru

Stil: casual

Lungime: medii

Varf: rotund

Tip talpa: plata

Compozitie:

Exterior: piele intoarsa ecologica

Interior: blana ecologica

talpica: blana ecologica

Talpa: cauciuc

Este recomandat sa nu va bazati exclusiv pe marimea EU deoarece acestea sunt orientative. Cel mai indicat este sa masurati talpa.

MARIME EU copii MARIME IN CM
20 12.5
21 13
22 13.5
23 14
24 14.5
25 15
26 15.5
27 16
28 16.5
29 17
30 17.5
31 18.5
32 19
33 19.5
34 35 36 20 20.5 21
  Pentru mai multe detali despre livrarea produselor sau posibilitatea de retur consultati pagina Livrare Si Retur. Atentie: culorile produselor pot varia din diferite motive precum resolutia, luminozitate, fundal. Nu uitati sa consultati pagina Termeni si conditii. INSTRUCTIUNI DE INTREBUINTARE: Cizme Tip Ugg Piele Intoarsa Blana -dupa fiecare purtare,incaltamintea se curata si se pune pe sanuri potrivite ca marime si format. -pentru a crea conditii igienice de purtare si mari durata de folosire, se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte intr-o perioada de timp. -incaltamintea umeda se usuca lent ferita de contactul direct cu sursele de caldura. -fata incaltamintei se va feri de lovituri directe. -incaltamintea de poliuretan, cauciuc, p.v.c. se va feri de actiunea produselor petroliere si a solventilor organici [motorina, benzina, e.t.c.]. -curatirea incaltamintei se face astfel incaltamintea cu piei netede sau presate se curata cu o carpa moale, nu perie iar petele de giasime sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata intr-o solutie apuasa de detergent 1-2. -pentru buna intretinere a pielii dupa cateva purtari se aplica cu ajutorul unei perii moi sau cu o carpa, un strat de crema. -incaltamintea cu fete din piele sintetica si din inlocuitori din piele pe baza de p.v.c., poliuretan se curata de praf cu o carpa uscata iar de noroi cu o carpa umeda. -se va feri de contactul direct cu solventii organici, produse petroliere, detergenti, crema pentru incaltaminte si cu orice sursa de caldura.incaltaminte de iarna cu fete de inlocuitori este garantata de a se purta numai in conditiide temperatura pana la -15 c. deasemenea nu se va purta in mediu cu conditii grele de noroi, pietre. -incaltamintea cu fete textile se recomanda a fi purtata pe timp uscat.dupa fiecare purtare incaltamintea se curata de praf cu o perie de haine uscata.petele de ulei sau grasimi se vor acoperi cu talc iar dupa 12 ore se perie.se interzice spalarea cu apa calda. -prezentul talon de garantie va asigura toate drepturile conferite de legea 449/2003 si o.g. 21/1992. Purtand încălțămintea Cizme Tip Ugg Piele Intoarsa Blana de la Funky Mag mersul pe jos va deveni o plăcere!  

Detalii

SKU
Cizme Tip Ugg Piele Intoarsa Blana
Brand
GGM
Material
blana ecologica, piele ecologica
Culoare
negru