Femei

Se arată 1–12 din 476 de rezultate

Femei cu sau fără mers pe jos, Funky Mag face piciorul frumos!

Femei – De la ghete și cizme până la espadrile, sneakersi, adidasi și pantofi cu toc, pentru firi sportive sau elegante, încălțămintea noastră este ideală pentru o plimbare lungă prin parc sau o cursă de mare viteză, totul sub o înfățișare plăcută. Ferește-te de ploaie și zăpadă alegând una din perechile noastre de ghete sau cizme! Află cum este să fii la înălțime, atât la propriu cât și la figurat, cu o pereche de  pantofii cu toc! Câștigă maratoane alături de încălțămintea sport sau intra cu incredere in biroul tau! Bate lumea la pas! Fii funky!

Știai că o persoană activă parcurge aproximativ 10.000 de pași pe zi? Obosim numai gândindu-ne la cei 3.650.000 de pași pe an. Cu încălțămintea de la FunkyMag mersul pe jos va  deveni o plăcere.

  • Se poate mai mult?

Bineînțeles! La femei, când vine vorba de înfățișare, suntem atenți să le înarmăm cu tot echipamentul necesar pentru a fi funky. Genți, posete, rucsacuri, plicuri, portofele, șepci și ochelari de soare, toate acestea te așteaptă să le descoperi în magazinul nostru online. Gențile compacte, dar încăpătoare te vor îmbrățișa călduros. Posete deosebite te vor atrage sa le achitionezi. Oferta de la portofelelele multicolore îți va asorta tinuta. Șepcile funky îți vor oferi un aer aparte și te vor proteja, iar ochelarii de soare cu siguranță îți vor face cu ochiul. De ce? Pentru că FunkyMag se gândește la nevoile tale. Strălucește alături de noi cu o gama variata de accesorii pentru toate gusturile.

Știm cât este de important aspectul, dar și confortul. De aceea FunkyMag aduce combinația ideală între cele două. Îți oferim o gamă variată de încalțăminte și accesorii pentru femei. Fii in pas cu moda, fii funky! Bucură-te de colecțiile noastre pentru femei! Te așteptăm cu drag!

NOU
130,00 lei
NOU
130,00 lei
NOU
130,00 lei
NOU
130,00 lei
NOU
NOU
130,00 lei
NOU

Baticuri Traditionale

Batic Traditional Aurica

75,00 lei
NOU

Baticuri Traditionale

Batic Traditional Maria

75,00 lei
NOU

Baticuri Traditionale

Batic Traditional Aurelia

75,00 lei
NOU

Baticuri Traditionale

Batic Traditional Magda

40,00 lei
NOU

Baticuri Traditionale

Batic Traditional Denisa

40,00 lei
NOU

Baticuri Traditionale

Batic Traditional Kiki

40,00 lei