Incaltaminte Copii

Se arată 1–12 din 235 de rezultate

Incaltaminte copii

Va oferim o gama variata de incaltaminte copii. Descopera modelele noastre de ghete, cizme, bocanci, pantofi sport, adidasi, espadrile si sandale copii. Fii in pas cu moda, fii funky cu colectiile noastre de incaltaminte pentru copii!

Cu imprimeuri sau nu, pentru fete, dar și pentru băieți, ușoare la încălțat și comode, încălțămintea noastră va satisface toate nevoile copiilor tăi. Descoperă lumea alături de copilul tău. Bucurați-vă de primii pași funky!

Straluceste alaturi de noi cu fel de fel de accesorii pentru toate gusturile. Stim cat este de important aspectul, dar si comfortul.

De aceea FunkyMag aduce combinația ideală între cele două. Îți oferim o gamă variată de imbracaminte, încalțăminte și accesorii pentru copii. Fii in pas cu moda, fii funky! Bucură-te de colecțiile noastre pentru copii! Te așteptăm cu drag!

Care este primul pas? Comandă o pereche de încălțări de pe site, poartă-le cu plăcere, aruncă o privire la accesoriile pentru copii și trimite-ne un feedback pe sait sau pe pagina noastră de Facebook! Fii funky! Încălțămintea este primul pas!

-13%
160,00 lei 140,00 lei
-19%
160,00 lei 130,00 lei
-19%
160,00 lei 130,00 lei