Sfaturi pentru o femeie moderna

Camasile stilizate tip ie sunt un clasic in lumea modei. Sunt un element de baza din garderoba atemporala pe care fiecare femeie ar trebui sa-l aiba in dulap. Sunt destul de simple pentru a se combina cu piese mai coplesitoare ca element de baza, dar au suficienta textura si interes pentru a adauga instantaneu intriga oricarei tinute. Ia stilizata este un top care te ajuta sa arati impecabila, indiferent de ceea ce porti si se pot transforma cu usurinta intr-o parte integranta a oricarui stil, de la o tinuta profesionala de birou pâna la un look casual si fara griji pentru intâlnire de noapte.

S-ar putea sa nu crezi ca o ie stilizata poate face parte dintr-un look cu stil boho, dar ai fi surprinsa.

Asorteaza camasa cu fusta ta maxi lunga si fluida preferata, intr-un model distractiv sau intr-o culoare stralucitoare. Pentru a adauga echilibru si un finisaj combinat tinutei tale, strânge-ti talia fustei cu o curea larga. Accesorizati cu bijuterii cu margele, ochelari de soare si pentru a amplifica atmosfera boho casual a look-ului tau.

Nu trebuie sa faci nimic fantezist pentru a crea un aspect rationalizat, la moda, folosind nimic mai mult decât o ie romaneasca si alte obiecte de garderoba pe care le ai deja in propriul tau dulap.

Imbinati-va ia cu blugi usori, taiati, pentru a crea un finisaj casual si fara griji. Accesorizati cu sandale cu bretele sau cu sireturi si bijuterii delicate pentru a adauga putina feminitate look-ului.