Ce înseamnă să fii „funky”?

Este nevoie de o femeie îndrăzneață să ia „funky” drept compliment. Ar trebui să fim flatați de cuvânt, pentru că funky nu este despre stil sau modă, ci despre atitudine. Iată cum să obținem mai mult din el în viața noastră.

Dicționarul urban spune că „FUNKY” este al doilea cel mai complex cuvânt în utilizarea modernă. Înseamnă atât extrem de bine... cât și extrem de rău. A fi suficient de nebun pentru a ne simți flatat de un astfel de descriptor cu două tăișuri ne oferă fetelor un câmp de forță împotriva așteptărilor.

Femeile cu o atitudine funky nu urmează tendințele în mod servil. Folosim anumite părți ale acestei tendințe în avantajul nostru. Cui îi pasă dacă primim niște priviri?

 

DEVENIM FUNKY CÂND NE ÎMBRACĂM

Când ne îmbrăcăm, este timpul să ne îmbrăcăm singure. Și e timpul să renunțăm să ne îmbrăcăm pentru ceea ce alții cred că ar trebui să fim. Nu da nimănui un motiv să ne ignore!

Tipul de haine pe care le porți – și tipurile de accesorii pe care le folosești fie pentru a le accentua, fie pentru a le reduce tonul – spun multe despre cine ești, de unde ești, ce faci și cum te simți despre tine și despre ceilalți.